For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

Bloggtorka

Nu vill jag veta vad ni vill läsa om här på bloggen, nåt som ni funderar över om vårt liv här eller allmänt om Malaysia. Lämna förslag i kommentarsfältet. Nya inlägg kommer inte förrän ni har gett mig lite idéer, och kom inte med alltför bajsnödiga ämnen som ex Tiden som ockuperat Malaysia eller nå! Haha. Nu ska här pluggas!

3 kommentarer:

Henrik A | 26 oktober 2009 kl. 14:59

Jag vill läsa korta iakttagelser och tankar kring vardagen. Saker ni ser i skolan eller kommer att tänka på hemma.

Noomie | 26 oktober 2009 kl. 16:43

jag vill se och höra om konstiga saker som finns och inte finns, vad är skillnaden? mat, saker de gör m.nm. OCH jag vill se lite hello kitty grejjer linda!!! ;D

Stefan | 31 oktober 2009 kl. 23:43

Jag känner igen det ni skriver om byråkrati och att ingen vill ta på sig misstagen. Om jag inte nämnde det öh taget, så ursäkta. Det totalt bästa brukar vara att inte börja skälla på dom. Fördelen är att då löser sig problemet på snabbast tid. Innerst inne vet dom nog att dom gör fel och skärper sig till nästa gång.

Kul att ni körde tricket med den upprepade frågan med chaffisen. Synd att det inte funkade...

Detta vill jag läsa om:
Små betraktelser. Jämförelser med hur det är i Sverige. Vad ni längtar efter att göra när kommer hem. Alla resor. Mycket bilder. Hur malajerna är.

Till sist vill jag rekommendera er att ta chansen att cykla omkring i monsunregnet nån timme eller så på måfå i stan. Jag gjorde det ofta ner till sydspetsens stränder och var blöt men varm (det lät snuskigt) när jag kom hem igen

Stora kramar