For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

Reflektioner dagen efter

Jag hade lite svårt att somna inatt och det berodde inte på att jag var skakad av själva incidenten utan mer grubblade på saker jag inte kunde förstå:

Polisen, höjdare som kommit ända från Kuala Lumpur, har spanat på oss en veckas tid, cirkulerat runt i huset och sett in i vår lägenhet, måste väl ha fattat att två västerlänningar bor här och kanske skulle kollat upp vilka vi var först, eller? De hade ju husrannsakan för lägenheten och jag undrar om de bara grundar den på teletrafiken eller om vi gjort något som stärkt deras misstankar? Haha. Tänk er även att de har sett precis allt här, jag menar vi bor så högt upp utan direkt insyn, vi skyler oss ju inte direkt. Det första jag gör varje dag jag kommer hem är att slita av mig alla kläder och går omkring i bara underkläderna bara för att det är så varmt. Eller scenariot att det dyker upp en porno på internet där vi är huvudpersonerna, ni säger väl till om ni hittar nåt va? *ASG*. Lite olustigt känns det allt...

Jag har även funderat på vad som hade hänt om vi var hemma. De skriker: "Police - open the door" tre gånger innan de slår in dörren. Om vi hade hört detta hade jag nog blivit ganska chockad. Visst hade vi ju öppnat men för att sedan bli förhörda och dylikt tills vi bevisat oss oskyldiga. Detta hade nog gett mer chock än den vi fick uppleva, kan känna att det var tur i oturen att vi inte var hemma faktiskt.

Nu håller vi på att få dörren fixad så vi slipper stänga den med stolen och kollar med Wendy om det står nåt i tidningarna eller om hon hört något mer. Ska bli kul att höra hur det går för ynglingarna, vad blir straffet? Avhuggna händer eller dödsstraff? Haha, nä skojar bara...

6 kommentarer:

Noomie | 31 juli 2009 kl. 00:58

herregud linda å micke vad är det som händer därborta!?

Tur att ni mår bra allafall :D

tala om action!

Olle Bergdahl | 31 juli 2009 kl. 05:15

De spanade på er lägenhet och såg en tjej som satt vi datorn rätt mycket. Ahha tänkte de, hon håller på med olaglig spelverksamhet. I själva verket var det lite oskyldigt bloggande. :)

putte | 1 augusti 2009 kl. 03:52

Tekniken fungerar bra i Malaysia märker jag,span! hur har dom spanat då?håller med Olle B!Blogga på,nu får du ännu mer kul att skriva om.synd bara att denna insident tar lite energi som ni behöverb till skolan.

Jakob | 2 augusti 2009 kl. 21:13

Härlig historia trots allt! :)

Och nu har jag uppdaterat mig och läst alla blogginlägg som jag har missat, så nu behöver inte Daniella skämmas över mig längre. ;-)

Anna och Thomas | 3 augusti 2009 kl. 11:02

Vad ni har det spannande i Malaysia! ;) Har i USA hander det inte lika mycket, har bara en vecka kvar innan vi drar till Fiji. Spara lite action tills vi kommer :) Halsa Micke
Kram

Linda | 3 augusti 2009 kl. 20:36

Noomie: ja, action var det allt, men inget allvarligare för vår del som tur va. Annars är allt bra och det flyter på.

Olle: Ja så måste det ju va! ;)

Putte: Jag ska fortsätta blogga! nu har jag uppdaterat dåligt ett tag;-D

Jakob: Yikes, nu när du är up to date får jag passa vad jag skriver da, haha

Anna&Thomas: Ja, lovar ni ska få action! Vet ni när ni kommer, så ska jag se till att ha insatsstyrkan här?