For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

Polisen bröt sig in i vår lägenhet!!

Ja ni läste rätt! Medan vi var i George Town och njöt av middag på Sushi King bröt sig polisen in i vår lägenhet. Vi fick ett samtal från Wendy att komma hem eftersom polisen brutit sig för de hörde nån som skrek. Vi åkte hem och möttes av en krossad dörr och rusning in och ur vår lägenhet av människor från flertalet yrkeskategorier.



Här står vi med Wendy och kriminalinspektören. Polisen har haft span på vår lägenhet i en veckas tid. Med span vet jag inte vad de menar, om det bara är telelinan eller fysiskt span, usch vill jag inte tänka på haha. Historien ändrades då vi kom hem till att de misstänkte att det förekom illegal betting i vår lägenhet eftersom de registrerat mycket trafik på linan och säkert nåt mer som jag inte kunde uppfatta av redogörelsen. Så då bryter de sig in i lgh och letar igenom allt tills de hittar Mickes studentleg och fattar att de tagit fel lgh. Det visar sig att bettingligan håller till två dörrar bort och har kapat vår telelina, inte så smarta brottslingarna här, så polisen bryter sig in där och arresterar fem killar i yngre 20-års åldern. Micke fick en rundtur i nästet där de arresterade sitter ihopträngda i en soffa och all utrustning finns i sovrummet. Fick precis höra att det var en 54-årig kvinna med också. Utrustningen var 10-talet datorer, 50-talet mobiler, faxar 0sv. Det som händer just nu är att vi håller på att få en temporär dörr och polisen förhör ynglingarna.

Varför råkar vi alltid ut för saker när vi är utomlands? Vad är oddsen för att det skulle vara just vår lägenhet av de hundratalet som finns i huset som skulle vara ett spelnäste? Det kan verka lite otäckt kanske men vi har faktiskt ganska roligt åt detta och har skrattat hela tiden sen vi kom hem. Det blir ju bara mer att skriva om =)

Ok, detta skrivs nu helt live, ynglingarna ska nu föras ut ur lgh med handbojor och hela köret, här är det action =).

Nu är spektaklet över, brottslingarna förda till häktet och vi kan äntligen gå och lägga oss snart. Fick även höra att polisen hyrt in sig på ett hotell varifrån de spanat på oss. Det innebär att de sett mig naken ett antal gånger senaste veckan, inte undra på att polisen var så trevlig, hrm. Dörren fixades så temporärt att vi ska använda en stol som lås! Tur att vi kan låsa vår fängelsedörr utanför haha. Over and out!


2 kommentarer:

Olle Bergdahl | 29 juli 2009 kl. 23:19

Ja jäklar! Jag höll på att ramla av stolen när jag läste det!!!

Det lät ju maxat hela grejen.

Rapportera om fortsättningen please! Ni ser ju glada ut på kortet i alla fall.

Hälsa Micke!

Ps. Sushi King äger! Vi käkade där flera gånger när vi var i Malaysia. Min favorit är californiaroll (laxsjögräsrullen med extra allt!) Ds.

Pella | 30 juli 2009 kl. 01:03

Haha, det låter ju farligt att bo i Malaysia! ;) Vågar jag mig dit tror du- fast det är klart, nu är ju bettingligan ur vägen iaf! :P