For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

Monkey Horror

Lyckades få till en mycket dålig film där en apa klättrar på mig, när jag själv filmar. Nu bjuds ni på denna rysare. Observera apan som klättrar uppför väskan, som dras runt mig i flera varv. OBS OBS! Jag skriker mycket högt och pratar engelska, två anledningar till att stänga av ljudet!!

4 kommentarer:

Elin | 4 mars 2010 kl. 02:30

Hej!

Äntligen fick jag en ny dos av min favvoläsning! :)
Å du.. stängde inte av ljudet. Tyckte det va himla gott att få höra din röst! Jösses va länge du varit borta! :) Längtas lite efter dig sörru..

Kramar från Elin!

Hanna | 4 mars 2010 kl. 05:08

Hej :)

Klickade mig in på din blogg via facebook.. Du verkar ha det riktigt härligt! Kul att få läsa lite om vad du sysslar med.. :)

Kram Hanna (Kil, konståkningen osv)

Linda | 4 mars 2010 kl. 09:57

Haha, trodde jag skulle skrämma bort folk med videon. Ja, men nu är det inte långt kvar tills vi kommer hem Elin, det har ju gått så himla fort allting.

Vad roligt att du hittat hit Hanna. Ja, vi har det jättehärligt, men lite mycket i skolan ibland bara. Fortfarande med i klubben?

Hanna | 5 mars 2010 kl. 23:43

Nej jag har inte varit med där sen högstadiet faktiskt.. Saknar det ibland. Men har ju ersatt konståkandet med friskis och svettis, så jag håller igång iaf :) Såg att du är instruktör i Uppsala, kul!