For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

Födelsedagen

Först så vill Micke hälsa och tacka för alla gratulationer. Han blev verkligen jätteglad, det var så många som hörde av sig på ett eller annat sätt. Det värmde!!

Födelsedagen började ju som nämnts med tårta. Sedan var Micke tvungen att gå till sin kinesiskaklass. Väl där så var det en kvinna som knackade på och ville prata med honom. De ville göra ett reportage om honom och om varför han som internationell student läser kinsesiska. Det skulle vara ett stort reportage med bild osv. De gjorde upp ett möte igår tis men människan dök aldrig upp, det var ju schysst. Vi får väl se hur det slutar, men det vore ju kul om det blev av! Micke som lokalkändis haha.

Senare på kvällen så åkte jag o Micke till en jättemysig restaurang, Queen Elisabeth II, och åt en fantastisk västerländsk middag. Egentligen var det tänkt att vi skulle åkt till Batu Ferringhi men vädret var väldigt dåligt så vi fick ta något lite närmre.
Restaurangen ligger vid hamnen. Den är jättefin och har supertrevlig personal. Vi njöt av solnedgången, trots att vi inte kunde se den.

Sen var det dags för Micke att få sin present. Typiskt dock att den inte kommit än trots att jag beställde den för veckor sen! Så Micke får vänta lite till, och ni med ;-).

Senare åkte vi hem och åt glasstårtan med Jurgen, Veronica och Wendy. Fick bli några omgångar kortspel, svenska "Finne"! Jurgen gillar verkligen spelet "Finns i sjön" oxå. Sen var det roliga slut då Micke var tvungen att plugga inför sin tenta dagen efter. Så fest får det bli senare!! Micke var jättenöjd med dagen trots att vi inte kunde göra det vi tänkt från början.

0 kommentarer: