For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

Dinner & a movie

Njöt av en härlig middag på Sakae sushi, bästa sushikedjan i Malaysia och, by far, den bästa sushin jag någonsin ätit. Ja, det var det närmaste påskmiddag vi kom här.

Ser ni dataskärmen? Jo, om det man vill ha inte finns på transportbandet så beställer man via datorn, superbt system. Kan inte hela detta koncept komma till Sverige snart, plzz! Eller finns det redan, let me know!


Ni måste få se denna magnifika sushi i detalj. Närmast har vi Dragonroll, maki med friterad räka inlindad i avokado. Sedan lite friterade grönsaker, tonfisk maki, laxmaki, gurkmaki, vanlig nigri och fiterad räka i "pannkaka". Så smarrigt! Jag vet två fd backpackers som kanske får ökad salivutsöndring nu?

Vi gick sedan och såg Alice i Underlandet. Vilken charmig film. Dock lite besviken eftersom de inte har den i 3D där, men den var bra ändå. Har ni inte sett? Gå och se!

GLAD PÅSK! önskar vi er alla. Ät lite påskmat för oss också!

Många kramar

2 kommentarer:

Noomie | 3 april 2010 kl. 03:36

Glad påsk Linda och MIcke!

Blir en lugn påsk i uppsala
puss å kram

Anna och Thomas | 4 april 2010 kl. 05:33

Hej!
Låter som ni haft en bra påsk. :)
Vi saknar de färgglada tallrikarna och den mumsiga sushin. Hann knappt läsa halva inlägget innan det vattnade sig i munnen och vi började drömma oss tillbaka till Malaysia. Vi kanske borde starta upp en filial i Karlstad när ni kommit hem?! :P
Glad Påsk!
Kramar