For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

Money Talks

Idag har det verkligen varit en lång dag. Varit till universitetet och fått en briefing. Vi har mycket goda nyheter. Micke får läsa. Så fort de fick höra att han är en "paying student" så var det inga som helst problem. Så ikväll har vi varit på BBQ med buddies och alla utbytesstudenter. Det var jättetrevligt med riktigt god mat och lite lustiga sånger, bla en sång där man klappar och "sjunger" tack på fem olika språk. Sedan var det sk. ice breaking games då alla delades upp i grupper beroende på vilken månad man fyller år och sedan skulle man hitta på en "cheer", en liten ramsa om sin månad, som man skulle visa upp för de andra. Det roliga var att i min grupp hade vi en pakistanier som trodde de sa chair så han började rycka i den längsta killen och skulle göra, ja gud vet, vad haha.
Imorse vaknade vi av regn och det blev lite svalare. Trodde jag kunde ha beiga chinos. Stod ute och väntade i en halvtimme på att bli upphämtade, var tvungen att springa upp och byta för jag hade riktigt allvarliga svettfläckar som lätt kunnat misstolkas. Det är så galet varmt och fuktigt. Man svettas så det rinner av en efter en minut utomhus. Det var hyfsat väder under hela dagen och precis nu har vi nån slags monsunregn med åska, precis som igår. Vi har även skaffat nya telefonnummer. Vi mailar dessa tillsammans med vår adress imorn. Måste sova nu, lång dag imorn.
Nu fungerar det att kommentera i bloggen. så gört! =) Kul att höra från er som kommenterat!

3 kommentarer:

Henrik | 29 juni 2009 kl. 02:00

Skönt att veta att allt gått bra och kul att det löste sig för Micke med plugget! Våra plan möttes nog nånstans över Asien. :) Känns skumt att vara hemma igen.

Noomie | 29 juni 2009 kl. 05:25

hej på er!
vad roligt nu ska jag följa bloggen slaviskt ;)
skönt att ni är framme välbehållna, här är galet varmt och man försöker ta vara på alla lediga dagar för att gå och doppa sig.
många kramar

jessiq | 30 juni 2009 kl. 22:10

Va skönt att allt löste sig med Mickes pluggande! Superhärligt att höra! :)