For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

Ooops!

Selamat petang, go'kväll,


måste först berätta om när jag och Micke gick till USM (universitetet) igår. Man går på en väldigt smal trottoar som går mittemellan trafiken och kloaken. Plötsligt hoppar Micke till och skriker, sedan var det min tur. Det berodde på denna:




Detta är en varan på över en meter, galet stor. Den var väldigt snabb så jag hann inte med kameran riktigt, men ni ser ju lite av svansen iaf. Igår hade vi lite briefing från skolan och de olika skolorna (=institutioner) som man kan läsa vid. Så här såg det ut:







I bakgrunden: De olika skolorna hade representanter som man kunde ställa frågor till och få material. Tror ni att mina skolor fanns där, nä såklart inte! Men Mickes fanns där så det var bra iaf. Kursvalet går till på så sätt att först väljer man vilka kurser man vill läsa. Sen pusslar man ihop ett schema för dessa. Många kurser krockar dock så man kan inte läsa vad som helst. Sedan bokar man ett möte med alla lärare och får då deras tillåtelse och underskrift. Väldigt omständig procedur, men det är väl bra att veta att man är välkommen.

0 kommentarer: