For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

BBQ

I söndags startade orientation week med en barbeque. Detta var jättekul. Första gången man träffade alla utbytisar. Här är några:

Finländare är verkligen överrepresentarde här. av 70 studenter är ca 25 finnar, och alla kommer från samma stad, dock fyra olika universitet. De flesta är jättetrevliga. Jürgen som sitter bredvik Micke umgås vi ganska mycket med. Han är från Nürnberg, Tyskland. Rolig kille. Ni vet säkert vart de andra på bilden kommer ifrån =).

Inte så bra bild men ändå. Micke, också svenne, och min Micke intar den härliga buffén. Ni blir väl inte förvånade när jag säger att de redan har bestämt sig för att golfa ihop.
Yummie! Det mesta var gott, dock inte den söta såsen gjord på räka som man hällde över frukten. Annars var det chicken satay, jordnötssås, biff, grillad kyckling, nudlar, pressat ris och diverse grönsaker.

Här fick vi prova lite inhemsk frukt. De håriga ska föreställa Rambutan och den andra Purple Mangosteen. Mangosteen var jättegod och smakar som en blanding mellan banan (konsistensen) och passionsfrukt. Det äckliga med de båda var att de var fulla av myror som man fick plocka bort innan man öppnade dem.

BARNFÖRBJUDET!


Detta är alltså rambutan, blandning av päron och hårdare plommon, kanske. Också den väldigt god. Det som händer i bakgrunden står inte jag för ;-D.








1 kommentarer:

Anonym | 12 juli 2009 kl. 20:47

Guuud va go maten ser ut!Härliga bilder ni har tagit. Tror du jag blir avundsjuk?
Stor kram från Monica N.