For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

On the road

Äntligen har vi påbörjat resan mot Malaysia. Nu har vi hamnat i Stockholm för en trevlig kväll med Tobbe och Anna-Linnéa innan avresan imorgon. Flyget avgår 14.30 och vi är framme i Penang lördag kl 14.00 (svensk tid). Tidsskillnaden är +7 tim sommartid. Det har varit väldigt jobbigt att ta farväl av alla här hemma. Vi får verkligen se till att hålla ordentlig kontakt hela året. Vi kommer köra msn och skype, så ingen kommer undan.
För övrigt är bloggen inte ens halvfärdig men det får vi fixa när vi har tid, viktigaste är ju trots allt att kunna skriva.
Dags för en liten preveiw, thai-mat!

2 kommentarer:

Shima | 26 juni 2009 kl. 17:34

Hej tjejen!
Kul att vara den första som kommenterar på bloggen ;)

Hörru stort LYCKA TILL, ni kommer ha skit kul.
Den härbloggen var en jättebra ide...se bara till att hålla den uppdaterad!

KRAM
Shima

Unknown | 27 juni 2009 kl. 20:16

Åh, jag känner igen allt du skriver och jag kände samma sak. Avsked, MSN, Skype, visum och hur mycket ska man ta med, egentligen?

Och allt kommer att lösa sig, så länge ni bara kommit fram. För att få en bra start, ta en taxi (40 RM) till Batu Ferringhi och sov över på ett guest house (70 RM) och ta njut av solnedgång och billiga drinkar och indisk mat (jag beställde en gång 5-rätters för 18 RM på ett hawker centre och det smakade bättre än indisk mat hemma).

Hör av er om det är nåt!

Selamat jalan!

Stefan