For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

Happy New 2010!


Gott nytt år på er alla! Som vanligt lite i efterhand. Vi körde en spontantrip till Kuala Lumpur. 10 på morgonen bestämde vi oss och då vart det stressigt, det blev så spontant att vi inte ens hade något att klä oss i. Kl 19 anländer vi till vårt lägenhetshotell beläget nära KLCC, Petronas. En timme senare letar vi, helt nerklädda, nyårssupé. Vi hittar det 5-stjärniga Mandarin Oriental, vilket ligger bredvid tvillingtornen. Vi har tur och de släpper in oss på deras fabulösa buffé, inte gratis men visar sig vara värt varenda öre!


I kuvertpriset ingick all dryck till maten, inträde till en av de populäraste nyårsfesterna i stan, champagne och givetvis också lite bling bling.


Första tallriken. Klart, man börjar ju lite försiktigt, vill ju inte verka helt glupsk. Tänk att vi hittade sill och gravad lax! Åsså lite sushi och ostron på det...

Vid middagen satt vi kvar så länge som möjligt, all dryck var ju som nämnt betald. Vi blev inbjudna av ett norsk gäng att fira med dem, det var riktigt skittrevligt faktiskt. Norskar är enligt min åsikt de trevligaste av allt folk i världen, utan undantag!


Nyårsfesten med Housemusik (inte min smak, men är man full så...) och porriga dansare


Det var riktigt bra fest och det vart sent. Det var det maffigaste och mest spektakulära nyåret jag varit med om. Självklart saknade vi ju alla vänner där hemma, det är ju er vi brukar fira med. Nästa nyår? Pinky swear?


Ok, detta var nog precis innan vi skulle gå. Tillsammans med några av norrmännen!


Nu undrar ni säkert över fyrverkerierna och kan säga som så att det var helt, helt magiskt! Över 6 minuter fyrverkerier över parken vid KLCC. Vi stod vid poolen på hotellet och man såg rakt ut över folkmassan i parken. Fyrverkerierna bara kom upp rakt framför oss. Vi filmade faktiskt det hela. Filmen är dock ganska dryg (hade inget program att klippa med) och kameramannen berusad, men för den riktigt intresserade kommer den här:




2 kommentarer:

Juergen | 6 januari 2010 kl. 19:33

Hey, that looks like a great New Years party!

Linda | 6 januari 2010 kl. 20:35

Yes, it really was! We told u to come! Hihi, wished u could've been there!