For english version of this exciting blog:

Use english translation from google either on the left or on the top of the page

Last day in Malaysia

Imorn går flyget till Sverige och idag har varit ett bra avsked av Malaysia. Jag har gjort en sista minuten shopping med supergulliga klasskamrater som bjöd både på sushi och afternoon tea och verkade som personliga shoppingassistenter, me like!! Sedan hem och ha avskedsmiddag med de vänner som fortfarande befinner sig här. Härlig dag men nu väntar några timmars packande för att sedan åka till flygplatsen. Känns väldigt konstigt att lämna Malaysia. Visst har vi massor med hemlängtan nu men samtidigt är detta det liv man har haft i ett års tid och det tror jag vi kommer sakna.

Flyget går från Penang till Bangkok 8.00 och vi landar 8.50. Sedan ska vi "bara" vara på flygpatsen i 16 timmar innan flyget mot Stockholm lyfter 01.00 och vi beräknas landa på arlanda kl 07.00 onsdag morgon. Därefter åker vi direkt till Karlstad.

Hört att många oroar sig därhemma för att vi flyger via Bangkok. Det är ingen fara. Oroligheterna tar plats inne i Bangkoks centrum och vi ska alltså häcka på flygplatsen istället för den tänkta shoppingen. Vi har ringt både STA-travel som vi bokat resan med och kollat med andra som lämnade Penang via Bangkok idag och det verkar vara lugnt, så oroa er inte!
Ja, detta blir sista inlägget i Malaysia...det ni.

NU KOMMER VI!!

0 kommentarer: